9.7.2013 – Update na Hoeven

In aanloop naar de wedstrijd in Hoeven is er niet stil gezeten in de werkplaats van Easy Rider. Hoewel alles tijdens de wedstrijd in Made heel gebleven is, hadden we gehoopt hoger te eindigen in het klassement.
Reden genoeg om de trekker uit elkaar te halen en op jacht te gaan naar een oplossing waardoor hij aan het eind van de run ook goed aan blijft houden.

Op zondag 30 Juni vertrekken we naar Hoeven om er achter te komen of het sleutelwerk van de afgelopen twee weken zijn vruchten heeft afgeworpen. Iets later dan gepland start de Pro-stock klasse en al snel blijkt dat er hard gewerkt moet worden om aan het eind van de baan te komen. Code Red en de Dams Rooster trappen af met de proeftrek. Gevolgd door Appy Power die schade op lijkt te lopen en al bij 14.34 meter stil komt te staan.  Gastrijder Barend Huijbregts zet met de Hytec Red Neck een afstand weg van 89.50 meter. Dan is het de beurt aan Mark om te laten zien waartoe Easy Rider in staat is. Hij gaat goed weg en zoals gehoopt houdt de motor nu wel aan. Op een afstand van 99.74 meter spint hij uit. Goed genoeg voor een vijfde plek blijkt uiteindelijk. Wickie Power rijdt ons net voorbij en eindigt op 100.25 meter. Code Red doet de proeftrek over en komt net niet aan onze afstand om uiteindelijk tot stilstand te komen op 98.50 meter. Dams Rooster doet de proeftrek ook over en rijdt zichzelf met 103.09 meter uiteindelijk naar een derde plek.  Dieselross doet er nog een schepje bovenop en komt tot 106.06 meter. Dit blijkt de winnende run te zijn. Mud Patrol rijdt zich mooi tussen de Fiat en de Fendt in met 103.47 meter. Heavy Boy komt tijdens de wedstrijd helaas niet weg waardoor deze enkel Hook points krijgt.

Dat we met een goed lopende motor eindigen op een vijfde plek laat goed zien dat het niveau in onze National competitie erg hoog ligt. We gaan ons klaarmaken voor de wedstrijd in Silly waar we weer ons best gaan doen om een mooie prestatie weg te zetten.

Sponsoren