5.8.2013 – Update na Silly

In het altijd gezellige Silly ligt in tegenstelling tot andere jaren de baan al een dag van te voren gereed voor de wedstrijd. ’s Avonds brengen een aantal teamleden een bezoekje aan de feesttent.

Op het eind van de wedstrijddag is het tijd voor de Pro stocks. Er wordt gereden volgens het oude wedstrijdsysteem. Appy power trapt af met een snelle proeftrek, daarna wordt de sleepwagen zwaarder gezet.
De eerste officiële run wordt gemaakt door Code Red en behaalt netjes een full pull. Dit lukt ook Dieselross, Dams Rooster, Mud Patrol, Wickie Power, Hytec Redneck en onszelf. In de finale eindigen alle machines weer mooi bij elkaar in de buurt. Wij behalen met een run die naar ons idee iets beter had gekund een afstand van 95.24m. Dit is goed voor een 6e plaats. De overige afstanden en resultaten zijn terug te vinden onder het kopje uitslagen op onze site.

Sponsoren